TwitterRssFacebook
Foreslå firma

Bekvemme madrasser til soverom

Bekvemme madrasser til soverom

Hvordan velger man den perfekte madrassen? Først av alt må vi finne en modell som tilsvarer våre behov. La oss likevel starte med et av de grunnleggende problemene, skal madrassen brukes av en person eller et par?

Hvis vi bare er ute etter et hvilested for oss selv, kan vi velge bonellfjær-modell. Disse madrassene baserer på et system med koblede timeglassformede fjærer. Dette innlegget gir disse modellene overflatefleksibilitet, noe som betyr høy sengestyrke. Så for en relativt liten pris kan vi sikre oss en komfortabel søvn i mange år. Disse madrassene har ganske harde overflater, så la oss ta hensyn til dem når vi foretrekker slike senger. De blir også ofte valgt av tykkere mennesker og til soverom til barn i skolealder. Selv med noen få ekstra kilo trenger vi ikke å bekymre oss for å falle for mye inn i sengen.

Madrass på nettet

Hvis bonellfjærmadrasser ikke overbeviste oss, kan vi velge blant en rekke modeller som skal fungere godt ikke bare på soverommet til singel, men også et par. De kjennetegnes alle av punktelastisitet. Dette er en egenskap som gjør at madrassen bare bøyes på dette stedet der vi ligger eller sitter. Det forekommer ingen effekt av at hele sengen beveger seg, så vi skal ikke vekke den andre personen i sengen. Selv en betydelig forskjell i vekt skal ikke merkes. Det som er ekstremt viktig er at punktelastisitet garanterer oss konstant og riktig støtte av kroppen. Rygg- og nakkemuskler kan slappe av fordi overflaten på madrassen sørger for den naturlige krumningen av ryggraden. Takket være dette våkner vi fri for smerter. Hvilke madrasser på nettet viser altså i praksis punktelastsitet? Springfjærmadrasser og skummadrasser.

La oss se først på springfjærer. Disse modellene er basert på et system med sylindriske fjærer som fungerer uavhengig av hverandre på grunn av deres plassering i separate lommer. Jo høyere antall fjærer / m2, jo bedre madrassegenskaper.

Skummadrasser har en felles fordel som skiller dem fra springfjærmodeller: de kan brukes i soverommene til allergikere. Både sprinfjærer og bonellinnsatser har mye plass der det kan samle seg smuss og skitt. Dette gir utmerkede forhold for utvikling av midder, mugg, sopp og bakterier i sengen. Spesielt hvis fuktighet kommer inn. Så allergikere, astmatikere og personer som verdsetter høyest mulig hygiene bør se etter madrasser for seg blant polyeter-, svært fleksible, termoelastiske og lateksmodeller. Her er en annen felles fordel: hvert av disse skummene kan brukes på justerbare stativer. Polyetermadrasser er de billigste, men også minst holdbare. Svært elastisk og lateksskum er en investering i mange år. Termoelastiske madrasser er et perfekt forslag hvis du leter etter en seng med gode egenskaper som forebygger liggesår, lindrer smerter og støtter blodsirkulasjonen.